Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay en De Guzman hoeven niet op basisplaats te rekenen tegen PSV

23 juli 2008 23:25

Verslaggever: K

Roy Makaay en Jonathan de Guzman hoeven niet op een basisplaats te rekenen als Feyenoord op 23 augustus tegen PSV speelt om de Johan Cruijff Schaal, zo laat Gertjan Verbeek weten in het Algemeen Dagblad.

"De jongens die naar Peking gaan, maken minder kans op een basisplaats. Als ik straks vijf weken heb getraind en Makaay stapt uit het vliegtuig, dan is het toch onzin als ik hem meteen zou opstellen? Misschien komt hij eerder terug, maar als hij er de 22ste pas is, dan hoeft hij er niet op te rekenen dat hij meteen speelt. Dat weet Makaay ook. Hij zal eerst moeten trainen. Niet dat hij zich hoeft te bewijzen, zo stel ik dat niet. Maar het is wel zo dat we ons voorbereiden op de Johan Cruijff Schaal zónder Makaay en De Guzman."

Volgens hem heeft Luigi Bruins in de strijd met De Guzman om de plaats op de nummer 10 plek dan ook het voordeel dat hij daar in de voorbereiding uitgebreid zijn kans zal krijgen.

Meer: Algemeen Dagblad.

Meer op




Tags

makaay guzman bruins gertjan jonathan luigi onzin peking verbeek voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda