Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-selectie afgereisd naar Oostenrijk

20 juli 2008 12:32

Verslaggever: K

De Feyenoord-selectie is inmiddels afgereisd naar Oostenrijk voor een trainingskamp van een week. Feyenoord verblijft in de omgeving van Stubaital, nabij Innsbruck. Dinsdag is Real Mallorca de tegenstander tijdens het trainingskamp. Het duel begint al om 19.00 uur. Voor beide clubs is het het eerste oefenduel tegen een club van niveau. Mallorca won in Oostenrijk al met 0-8 van Rosenheim en speelt zondag nog een oefenduel. Feyenoord speelt op donderdag nog een duel tegen een streekelftal uit de Oberliga. Dat duel begint om 17.30 uur.

Of het duel tegen Real Mallorca ergens live te zien zal zijn, is op dit moment nog onduidelijk. Wel zendt het regionale Spaanse kanaal IB3-TV het duel uit.

Meer op




Tags

oostenrijk mallorca trainingskamp innsbruck kanaal nabij oberliga rosenheim streekelftal stubaital

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave