Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerkingsverband Feyenoord met het Noorse Lyn

20 juni 2001 15:55

Verslaggever: RvN

De Noorse krant Avis1 onthult dat Feyenoord een samenwerkingsverband aangaat met de Noorse club Lyn. Volgens de krant zijn beide clubs al geruime tijd in gesprek over mogelijke samenwerking en lijkt die nu echt gestalte te gaan krijgen. Als onderdeel van het samenwerkingsverband zouden de Feyenoord talenten William Thierro (20) en Edward Ohnsu (18) oorspronkelijk afkomstig van de Ghanese satellietclub van Feyenoord voor een stage naar Lyn gaan. De clubs zouden samenwerken in scouting en opleiding van de jeugd en Feyenoord zou de Noorse club gaan ondersteunen bij het opzetten van de organisatie, administratie, amrketing etc.

De club liet weten dat Feyenoord geen deelname in de club zou nemen maar dat er sprake is van een samenwerking. De Noorse club zoekt nog meer samenwerkingsverbanden met buitenlandse clubs, zo zou men onder meer met Franse clubs in gesprek zijn. Zoals bekend is Feyenoord overal in de wereld samenwerkingsverbanden aan het opzetten om de club te versterken in haar mogelijkheden.

Meer op
Tags

lyn samenwerkingsverband samenwerkingsverbanden aangaat administratie amrketing avis edward gestalte ohnsu satellietclub stage thierro william

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat aeb arnesen bannis bozenik burger conteh diemers dirkteur fer geertruida haps hartjes heerenveen hendriks jong kokcu kuip malacia onzin ramesoe slot toornstra trauner vakkiek varkenoord willykment zijnde