Transparent
Inloggen
Sluiten

Radio Rijnmond zaterdag live vanuit De Kuip

18 juli 2008 14:20 - Radio Rijnmond

Verslaggever: K

Radio Rijnmond pakt zaterdag ruim uit rond het 100 jarig bestaan van Feyenoord. Van 14.00 tot 17.00 uur kunt u luisteren naar een live verslag vanuit een feestelijke Kuip.

Uiteraard wordt aandacht besteed aan de traditionele helicopterlanding en zullen er interviews zijn met de kersverse trainer Gertjan Verbeek, aanwinst Jon Dahl Tomasson en oudgediende Giovanni van Bronckhorst. De Radio Rijnmond verslaggevers zijn de hele dag in en rond De Kuip aanwezig voor sfeerreportages over het jarige Feyenoord.

Komt u zelf naar De Kuip? Ga dan eens langs bij de Radio Rijnmond promotiewagen. Verslaggever Jack Kerklaan ontvangt onder meer de Woorddansers en Mikey 2 Much en laat de echte Feyenoord fans aan het woord.

Op zaterdagavond is een uitgebreid verslag van de Feyenoord Jubileum Dag te zien op TV Rijnmond. Na 20.00 uur wordt de uitzending elk uur herhaald. In de loop van zondag is deze uitzending ook in zijn geheel op de website van Radio Rijnmond te zien.

Meer op Radio Rijnmond




Tags

rijnmond kuip uitzending verslag besteed bronckhorst dahl feestelijke gertjan helicopterlanding herhaald jack jarig jon kerklaan kersverse mikey much oudgediende promotiewagen sfeerreportages tomasson verbeek verslaggevers woorddansers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda