Transparent
Inloggen
Sluiten

Ooijer gecharmeerd van belangstelling, concurrentie van Ten Cate's Panathinaikos

16 juli 2008 19:38

Verslaggever: K

In Voetbal International liet Andre Ooijer weten gecharmeerd te zijn van de belangstelling uit Nederland. Hij wil echter zijn club waar hij nog een doorlopend contract heeft niet voor het hoofd stoten.

'Ik weet van de interesse van de clubs, maar meer kan ik er op dit moment niet over zeggen. Ik kan wel zeggen dat ik gecharmeerd ben van de belangstelling. Maar het is een lastige situatie, omdat ik hier ook goed zit.'

Feyenoord (en AZ en PSV) hebben concurrentie gekregen van Panathinaikos voor de diensten van Andre Ooijer. Volgens Engelse en Griekse media heeft de club van Ten Cate zich bij Blackburn Rovers gemeld om Ooijer over te nemen.

Meer op




Tags

ooijer cate panathinaikos blackburn doorlopend nederland rovers stoten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda