Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz voorzichtig over rondkomen transfer Coentrão

14 juli 2008 21:26

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad reageerde Peter Bosz zeer voorzichtig op de berichten dat de overgang op huurbasis van Coentrão al rond zou zijn. De speler zelf liet weten dat eigenlijk alleen de handtekening nog ontbreekt. Volgens Bosz is het nog niet rond. 'Dat is onzin,' zegt Bosz.

Bosz is daarmee een stuk voorzichtiger als in de onderhandelingen met Arnautovic. "Pas de laatste dagen voelde ik dat het alsnog moeilijk ging worden. FC Twente weigerde Marko opeens te laten gaan, terwijl ze kort daarvoor nog wél een prijs hadden genoemd. Waarschijnlijk heeft de komst van hun nieuwe trainer (Steve McClaren, red.) daarin een rol gespeeld. Die is er dwars voor gaan liggen."

In een arbitragezaak tussen Arnautovic en FC Twente had Feyenoord sterk gestaan, denkt Bosz. "Maar zoiets is aan de speler, niet aan ons. Omdat FC Twente een prijs heeft genoemd en wij die wilden betalen, was het volgens mij een duidelijke zaak geweest. Op een paar details na waren we gewoon rond. Maar die jongen wilde dat gevecht niet aan met zijn club en daar hebben wij alle begrip voor. Hoe jammer we het ook vinden dat hij niet naar ons komt."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

bosz coentrao twente arnautovic arbitragezaak marko mcclaren onzin steve voorzichtiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki