Transparent
Inloggen
Sluiten

Portugese geruchten: 'Van Hooijdonk wil bij Benfica blijven'

18 juni 2001 22:27

Verslaggever: RvN

De laatste uren verschijnen er overal op internet nieuwe geruchten over Van Hooijdonk. De originele bron blijkt het Portugese krant Record te zijn. De Portugese site laat zaakwaarnemer Rob Jansen aan het woord, die laat weten dat Van Hooijdonk het naar zijn zin heeft in Portugal en graag bij Benfica wil blijven. Hij zou dan ook zeker niet naar Feyenoord komen. De reactie van zaakwaarnemer komt na berichten dat Benfica Van Hooijdonck op de transfermarkt zou hebben aangebodem om komende transfers te bekostigen. Overigens ontkende Jansen niet dat er aanbiedingen waren van Brescia en Feyenoord. 'Maar Van Hooijdonk gaat niet naar Brescia of Feyenoord' aldus Jansen.

Hoe betrouwbaar de berichten zijn is onduidelijk. Toch lijkt een verlengd verblijf bij Benfica niet voor de hand te leggen. Benfica zou azen op een terugkomst van Jardel en Zahovic en trok vandaag al definitief de Kroatische spits Sokota aan.

Meer op




Tags

benfica hooijdonk jansen brescia aangebodem azen bekostigen hooijdonck jardel originele portugal sokota uren zahovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda