Transparent
Inloggen
Sluiten

Droomresultaat Feyenoord

29 februari 2000 23:44

Na afloop van de wedstrijd was het zowel bij de supporters uit Rotterdam als bij spelers en technische staf e e n groot feest na de 1-2 zege op lazio Roma.

'Van zo'n resultaat kun je alleen maar dromen', sprak coach Leo Beenhakker. Een resultaat wat hij eerlijk gezegd eigenlijk zelf ook niet verwacht had. Kritiek had hij zoals altijd wel. Hij vond Feyenoord namelijk veel te mat spelen in de eerste helft waardoor het elftal in de problemen kwam.

Omdat Kalou in de rust geblesseerd moest afhaken met een spierblessure (waarvan de ernst nog onbekend is) kon Tomasson, de latere held van de wedstrijd invallen.
'Die heeft hij met twee handen aangegrepen. Hij zette zich op die manier tegen de coach af. Mooi toch. Na de wedstrijd hoefden we elkaar alleen maar aan te kijken. Zonder woorden weet je soms ook wel wat er wordt bedoeld' aldus een glunderende Beenhakker voor de camera's.

Meer op
Tags

beenhakker droomresultaat glunderende hoefden kalou lazio leo roma tomasson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico brighton context dordrecht exitclausule geertruida girona hancko hendriks ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid marktwaarde milan minteh montevideo nederland newcastle priske psg rodriguez slot trauner wieffer willykment yoda