Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofs wil naar het buitenland

9 juli 2008 19:42

Verslaggever: K

Volgens zijn zaakwaarnemer hoeft Nicky Hofs niet weg, maar mag hij wel weg. Hofs zou het liefst naar een buitenlandse club vertrekken, zo liet de zaakwaarnemer weten in de nieuwe editie van VI. "Hij mág weg, ja. Nicky krijgt gewoon nog een gesprek met de nieuwe trainer Gertjan Verbeek over zijn perspectief, maar hij ziet ook wel dat het dringen is op het middenveld van Feyenoord. Dat maakt hem wat onrustig. Hij is ook zijn nummer kwijt."

"Maar Nicky heeft wel zwaardere tegenslagen overwonnen. Ik ben ervan overtuigd dat als hij een eerlijke kans krijgt, hij die zal grijpen. En als er iets interessants voorbijkomt, zal Nicky erover nadenken. Hij staat overal voor open. Dan moet je denken aan het buitenland."

Meer op




Tags

hofs nicky editie gertjan interessants overwonnen verbeek voorbijkomt zwaardere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.358 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda