Transparent
Inloggen
Sluiten

De Guzman: er speelt geen interesse van andere clubs

7 juli 2008 22:12 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

Aan het begin van de zomer werd nog gemeld dat Feyenoord De Guzman graag zou willen verkopen voor een goed bedrag. Tegenover FCUpdate.nl ontkent de middenvelder dat er iets speelt. "Ik heb de verhalen ook gelezen, dat de club bereid zou zijn om me te verkopen. Maar die verhalen waren er vorig jaar ook. Ik heb zelf niet met de technische staf gesproken over een transfer. Sterker nog, ik heb niets gehoord over interesse van andere clubs. Voor mij telt voorlopig alleen Feyenoord."

"Als er een mooie club komt, wijs ik dat niet bij voorbaat af. Waarom zou ik? Luisteren naar wat zo'n club te melden heeft, kan altijd. Een bepaalde deadline, waarvoor ik wil beslissen waar ik komend seizoen speel, heb ik niet. Het kan namelijk snel gaan. Misschien krijg ik morgen wel een telefoontje, of één dag voor het verstrijken van de transferperiode. En zo niet, dan blijf ik gewoon bij Feyenoord. Ik heb hier niets te klagen. Nog een jaar bij Feyenoord zou heel mooi zijn, ik heb het hier goed naar mijn zin. Bovendien komt de nieuwe trainer, Gertjan Verbeek, heel professioneel over. Bij iedereen leeft het gevoel, dat we prijzen willen winnen. Dat voelt goed aan."

Meer: FCUpdate.nl

Meer op FCUpdate.nl




Tags

guzman fcupdate deadline gertjan klagen telefoontje verbeek wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.586 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong kkd koeman leipzig middenveldert mijns milambo pepi pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment