Transparent
Inloggen
Sluiten

Informatie over jubileumdag zaterdag 19 juli

7 juli 2008 19:45 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft iets meer informatie gepubliceerd over de jubileumdag. De traditionele open dag wordt op de dag georganiseerd dat Feyenoord een eeuw bestaat en om die reden eenmalig omgedoopt tot Jubileumdag. Op 19 juli is De Kuip het decor voor een groot feest, waarbij de focus op de rijke clubhistorie zal liggen. Maar uiteraard is de blik ook gericht op de toekomst. De helikopter met aan boord de nieuwe aankopen zal daar symbool voor staan.

Toegang
De Jubileumdag zal, zoals de traditionele Open Dagen, vrij toegankelijk zijn voor supporters. Op 19 juli aanstaande zullen om klokslag 10:00 uur de poorten openzwaaien. Dat betekent het startschot van een dag waarbij club en supporters zoals elk jaar versmelten, op een wijze die uniek is voor Nederlandse begrippen.

Gouden Jubileumkaart
Circa 3800 houders van een Gouden Jubileumkaart (speciale seizoenkaart voor het Jubileum) zullen al om 09:30 uur toegang tot het stadionterrein krijgen. Hun kaart geeft recht op een extra voordeel deze dag, zij mogen al eerder een plek op de tribune opzoeken. Enkel op vertoon van de apart verkregen toegangskaart kan toegang tot het stadionterrein worden verkregen, via de poort aan de Marathonweg met ‘Ingang Feyenoord Jeugdproject’.

Extra evenemententerrein
Iedereen zal overigens voldoende mogelijkheid krijgen om het programma te aanschouwen. Zelfs als De Kuip volledig vol zou stromen met toeschouwers, dan zal dat geen probleem zijn. Zo zal er buiten het stadion, op P2, een live registratie van de Jubileumdag te zien zijn. Op een LED scherm met de hoogste kwaliteit zal een live beeldregistratie van de activiteiten worden getoond. Eveneens zullen er extra activiteiten op P2 plaatsvinden.

Programma
Het programma zal opnieuw boordevol en gevarieerd zijn. Met veel optredens van artiesten, een wedstrijd van Oud Feyenoord (van 12:30-13:00 uur), een speciale recordpoging en natuurlijk de gebruikelijke handtekeningensessies met selectie en technische staf.

Zoals elk jaar is er ook weer een buitenprogramma, waarbij er op het trainingsveld een speciaal terrein is ingericht om de jonge supporters te vermaken. P2 –gelegen naast het trainingsveld- wordt eveneens ingezet als evenementterrein.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

jubileumdag toegang jubileumkaart kuip stadionterrein verkregen aanschouwen artiesten beeldregistratie boord boordevol buitenprogramma circa decor eeuw evenemententerrein evenementterrein handtekeningensessies helikopter houders jeugdproject klokslag led marathonweg omgedoopt openzwaaien optredens poort recordpoging registratie scherm seizoenkaart startschot symbool terrein toegangskaart toegankelijk versmelten vertoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg