Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Tiendalli laakt gedrag Feyenoord

6 juli 2008 23:36 - ELF

Verslaggever: K

Dwight Tiendalli ontbrak zaterdag net als Diego Biseswar bij de training. Zondag mocht hij plots wel meedoen. "Een rare gang van zaken", aldus de zaakwaarnemer tegenover ELF. Tiendalli ontving een kleine twee weken terug een brief van Feyenoord, waarin stond dat hij zich niet op 5 juli, de dag van de eerste training, maar op 6 juli moest melden. "In april heb ik nog een gesprek gehad met Peter Bosz, waarin hij zei dat Dwight voor een redelijk bedrag mag vertrekken. Zou hij niet wegkomen, dan zou hij gewoon bij de selectie zitten voor komend seizoen en een kans krijgen. Daar lijkt nu geen sprake van. Ik heb ook geen verklaring voor deze actie. Misschien probeert Bosz een spelletje te spelen en ons onder druk te zetten. Ik ga Bosz snel om duidelijkheid vragen."

Bosz verklaart desgevraagd: "Die brief is inderdaad gestuurd. Wij zijn op zaterdag begonnen met de spelers die komend seizoen de selectie gaan vormen. Daar hoort Dwight niet bij. Hetzelfde geldt voor Diego Biseswar, die zondag ook heeft meegetraind. Beide spelers mogen weg, maar zolang ze geen club hebben gevonden, mogen ze uiteraard gewoon mee blijven trainen. Maar straks bij de wedstrijden en het trainingskamp zal de trainer wel keuzes gaan maken over wie hij wel en niet wil gebruiken."

Meer op ELF




Tags

bosz tiendalli dwight biseswar brief diego laakt meegetraind trainingskamp wegkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave