Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek wil Lucius niet kwijt

5 juli 2008 21:55 - ELF

Verslaggever: K

Van de namen die genoemd werden van spelers die bij Feyenoord mogen of moeten vertrekken, lijkt eigenlijk alleen die van Theo Lucius niet te kloppen. "Wij hebben die berichten met verbazing gelezen", zei Verbeek. "Theo staat niet op het lijstje van spelers die eventueel weg mogen. Ik heb Theo er graag bij."

Verbeek wenste niet concreet in te gaan op de vraag of Andwelé Slory en Nicky Hofs weg mogen. "In principe mag iedereen weg, als er maar een goeie prijs betaald en de speler vertrekt onder de voorwaarden die Feyenoord stelt. Ook Jon Dahl Tomasson, die we net hebben aangetrokken, zou weg mogen als er veel geld voor hem wordt betaald."

Meer op ELF




Tags

verbeek lucius andwele dahl hofs jon nicky slory tomasson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave