Transparent
Inloggen
Sluiten

Slory: Feyenoord rekent niet meer op mij

4 juli 2008 07:36 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad meldt dat Slory aan een transfer naar Engeland denkt. "Feyenoord rekent niet meer op mij." Diens zaakwaarnemer denkt dat Verbeek met een 4-4-2 systeem gaat spelen. "Feyenoord gaat hoogstwaarschijnlijk 4-4-2 spelen. Dat zie je ook aan de komst van Tomasson. Als je kijkt naar het spelersmateriaal is dat niet de ideale situatie voor een echte buitenspeler. Ook Feyenoord begrijpt dat Andy het beste rendeert in een systeem dat de club niet gaat spelen."

Peter Bosz ontkent dat Feyenoord van Slory af wil. "Hij komt wel degelijk in onze plannen voor. Ik vind Slory een goede voetballer. Hij heeft alleen een ongelukkig seizoen achter de rug. Hij raakte snel geblesseerd en toen hij revalideerde, begon het elftal te draaien."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

slory andy bosz engeland hoogstwaarschijnlijk rendeert revalideerde spelersmateriaal tomasson verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.552 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bosz geertruida gimenez gio hancko kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer slot stuivenberg timber twente wehave wieffer willykment