Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs en Hofs rekenen op vertrek

4 juli 2008 07:33 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laten Danny Buijs en Nicky Hofs weten te rekenen dat ze bij feyenoord zullen vertrekken. Buijs moest zijn rugnummer zeven afstaan aan Landzaat en kreeg nummer 23. "En dan kom je niet in de plannen van de trainer voor. Dat wist ik uiteraard al langer. Ik ga er voor 99,9 procent vanuit dat ik voor 1 september weg ben. Natuurlijk zegt zo’n nummer iets. Ik heb twee jaar met zeven gespeeld, Nicky Hofs al drieënhalf jaar met tien."

Hofs: "Of dat iets betekent? Dat lijkt me duidelijk. We zijn niet dom, hè. Sinds ik bij Feyenoord ben gekomen, heb ik nog niet één heel jaar lekker kunnen voetballen. Het is afwachten wat er nu gaat gebeuren. Als er iets op mijn pad komt, zeg ik geen nee. Maar ik weet nog niet eens wat de trainer wil. Ik heb hem nog niet gesproken. We zien het zaterdag wel."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hofs nicky danny drieenhalf landzaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave