Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verwacht grote belangstelling voor eerste training

3 juli 2008 19:20 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft laten weten komende zaterdag grote drukte te verwachten bij de eerste training van het seizoen. De capaciteit van de tribunes rond het trainingsveld voor De Kuip is ten opzichte van vorig seizoen, toen vanwege de massale belangstelling meer tribuneplaatsen werden gecreëerd, in tact gehouden. Hierdoor zullen evenveel supporters als vorig jaar verzekerd zijn van een zitplaats langs het veld.
De spelers en technische staf zullen zaterdag tussen tien voor elf en elf uur het veld betreden. Om het verloop van de dag in goede banen te leiden, en de veiligheid van publiek en spelers te waarborgen, is het voor de spelers op weg naar het veld noodgedwongen niet toegestaan om handtekeningen uit te delen, voor foto’s te poseren of interviews te geven. Feyenoord verzoekt eenieder om hun begrip en medewerking. Na afloop van de training en rondom de reguliere trainingen in de komende weken zullen de spelers en trainers zoals altijd vaak beschikbaar zijn.

De eerste training wordt feestelijk omlijst met sfeeracties van het Feyenoord Tifo-team. De tweede training van de dag start om 15:00 uur. Deze wordt traditioneel afgewerkt in het uittenue van dit seizoen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

betreden capaciteit eenieder feestelijk foto handtekeningen kuip noodgedwongen omlijst poseren sfeeracties tact tifo tribuneplaatsen uittenue waarborgen zitplaats

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda