Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: tevreden, maar nog niet uitgeshopt

2 juli 2008 17:47 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek liet op Feyenoord.nl weten ‘dik tevreden’ te zijn met de spelers die Feyenoord tot nu toe voor volgend seizoen heeft aangetrokken. "Tegelijk blijven we attent, we zijn nog niet uitgeshopt. In een aantal landen is de caroussel nog niet echt op gang gekomen."

Verbeek gaf wel aan dat Feyenoord geen spelers voor het middenveld meer zal aantrekken. "We concentreren ons op voor- en achterin het veld. We hebben in de aanval bijvoorbeeld nog niet heel veel lengte. Maar het moet ook haalbaar zijn natuurlijk. Als trainer houdt je altijd wensen, maar ik denk dat er in de loop van de voorbereiding ook nog wel wat gaat gebeuren. Maar ik moet zeggen dat ik al heel tevreden ben met de selectie die er nu is."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

verbeek uitgeshopt attent caroussel gertjan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave