Transparent
Inloggen
Sluiten

Japanse media: 'Van Gastel en De Visser in ruil met Ono?'

16 juni 2001 16:53 - Sponichi

Verslaggever: RvN

Het Japanse Sponichi komt met het merkwaardige verhaal dat de Feyenoorders Van Gastel en De Visser wellicht in een ruil met One betrokken worden. Urawa Reds zou geinteresseerd zijn in de twee middenvelders van Feyenoord. Hierdoor zou het verschil tussen het bod van de Rotterdammers en de vraagprijs voor Ono kunnen worden opgelost. De Japanners zouden zo'n 10 miljoen gulden vragen voor Ono.

Op het eerste gezicht lijken de Japanse geruchten erg onwaarschijnlijk. Feyenoord liet eerder deze week nog open en duidelijk weten met name Van Gastel onder geen beding te willen laten vertrekken. Voralsnog nemen we deze geruchten dan ook maar met een korreltje zout.

Meer op Sponichi




Tags

gastel ono ruil visser beding gulden japanners korreltje onwaarschijnlijk reds sponichi urawa voralsnog zout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda