Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord over voorbereiding Feest van de Eeuw

11 juni 2008 19:20 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Naast de Jubileumdag is Feyenoord ook druk bezig met een ander groot jubileumevenement. De voorbereidingen voor het Feest van de Eeuw zijn in volle gang. Zo start op woensdag 11 juni de kaartverkoop. Op die dag start ook de stemming over het programma dat volledig door de supporters zal worden bepaald.

Via Feyenoord.nl, AD Rotterdams Dagblad en Maasstad Weekbladen kan er per 11 juni gestemd worden op 25 historische momenten. Uit deze stemming wordt een top elf samengesteld die tijdens het Feest van de Eeuw wordt opgevoerd. Supporters met een gouden Jubileumpakket worden binnenkort met een brief geïnformeerd over de aanvraag van hun kaart.

De show begint 6 september om 20:00 uur ’s avonds. In een eerder stadium stond de avond gepland in december, maar daar is om een aantal redenen vanaf geweken. Talloze Feyenoord-iconen zullen hun opwachting maken tijdens het Feest van de Eeuw en uiteraard zal de huidige selectie niet ontbreken. Zowel de huidige selectie als oud-spelers en trainers zullen een hoofdrol spelen, ondersteunt door bekende artiesten. Dit alles zal zich afspelen op een gigantisch podium in De Kuip.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

eeuw afspelen artiesten brief geweken iconen jubileumdag jubileumevenement jubileumpakket kuip maasstad opwachting rotterdams show talloze weekbladen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda