Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in eerste ronde UEFA Cup nog geplaatst

Verslaggever: K

Ondanks dat de punten van de goede Europese seizoenen van Feyenoord inmiddels zijn vervallen, zal Feyenoord in de eerste ronde van de UEFA Cup zo goed als zeker nog geplaatst zijn en daarmee een relatief zwakke tegenstander treffen. Indien de club de eerste ronde overleeft komt het in de groepsfase van de UEFA Cup terecht. De positie van Feyenoord bij de loting daarin is onder andere afhankelijk van de ranking van de clubs die uit de derde voorronde van de Champions League instromen in de UEFA Cup. Een positie in groep 3 of 4 ligt voor de hand, waardoor Feyenoord in de poule van vijf zeker twee en wellicht drie hoger geplaatste clubs zal treffen.

De clubs met de hoogste ranking die zich direct geplaatst hebben voor de UEFA Cup van komend seizoen zijn AC Milan, Sevilla, Valencia, CSKA Moskou, Tottenham Hotspur en HSV.

Meer op Geplaatste clubs UEFA Cup - Bert Kassies




Tags

uefa cska hsv milan overleeft sevilla tottenham valencia voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda