Transparent
Inloggen
Sluiten

Landzaat: volgend jaar revanche

26 mei 2008 00:20 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Denny Landzaat kreeg vandaag de bittere pil te horen dat hij niet naar het EK mag. "Ik had gewoon ontzettend graag meegewild" zo liet hij weten tegenover het AD. "Ik wist dat er veel concurrentie was, dat ik vol aan de bak zou moeten om mijn plek veilig te stellen. Ik vind het ook heel erg zonde. Ik had werkelijk het gevoel dat ik een rol van betekenis zou kunnen spelen. In 2006 zat ik heel dicht tegen de basis aan. Ik voelde nu ook weer dat de vorm eraan zit te komen."

Mede om het EK veilig te stellen kwam hij in de winterstop van Wigan Athletic terug naar Nederland. "Maar eigenlijk zijn we bij Feyenoord te snel afgehaakt in de strijd om de titel. Anders had ik me misschien wat nadrukkelijker in de kijker kunnen spelen."

"Dit is een heel bittere pil, maar ik ben nog steeds ontzettend ambitieus. Ik ga eerst op vakantie, maar heb nu al weer zin in het nieuwe seizoen. Gewoon om me te revancheren. Of ik de wedstrijden van Nederland ga kijken? Mmm, dat denk ik wel. Het is moeilijk omdat je erbij had willen zijn. Maar je kunt jezelf nu eenmaal niet opsluiten."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

landzaat bittere nederland pil revanche afgehaakt athletic betekenis meegewild opsluiten revancheren titel wigan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg