Transparent
Inloggen
Sluiten

Operaties voor Hofland en Lee, missen start voorbereiding

14 mei 2008 16:04 - WWW.Feyenoord.NL

Feyenoord meldt dat Kevin Hofland en Chun-soo Lee de komende periode gebruiken om geopereerd te worden. Kevin Hofland ondergaat begin volgende week een enkeloperatie. De verdediger kampt al langere tijd met problemen aan de enkel. Hij heeft besloten om hier volgende week iets aan te laten doen en de zomerperiode te gebruiken voor zijn revalidatie. Het ziet er naar uit dat Hofland de eerste training van het nieuwe seizoen, op 5 juli, daardoor aan zich voorbij moet laten gaan. De verwachting is dat hij in de loop van de voorbereiding weer in zal stromen.

Chunsoo Lee vertrekt volgende week naar Zuid-Korea, waar hij eveneens een enkeloperatie ondergaat. Hij zal het eerste deel van zijn revalidatie ook in zijn geboorteland volgen. De verwachting is dat Lee net als Hofland in de loop van de voorbereiding bij de groep zal aansluiten.

Meer op WWW.Feyenoord.NL




Tags

hofland lee enkeloperatie operaties revalidatie chun chunsoo geboorteland korea soo zomerperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda