Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderzoek naar uitlatingen Gertjan Verbeek

9 mei 2008 19:52 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

De Openbare Aanklager van de KNVB onderzoekt de uitlatingen van de nieuwe Feyenoord coach Gertjan Verbeek. De huidige Heerenveen coach noemde Dick van Egmond een slechte scheidsrechter en vond dat hij marchandeert. Volgens Verbeek kan Van Egmond gewoon niet fluiten en is dat algemeen bekend.

Verbeek is om opheldering gevraagd en aan de hand daarvan wordt beslist of Verbeek een schikkingsvoorstel krijgt. Voordat het nieuws van het onderzoek hem bereikte, reageerde de coach laconiek op mogelijke acties. "Wie berokkent de KNVB nou schade? Ik met mijn opmerking of Van Egmond, die zo'n belangrijke wedstrijd zo slecht fluit?"

Meer op Telegraaf.nl
Tags

verbeek egmond gertjan knvb aanklager bereikte berokkent heerenveen laconiek marchandeert opheldering schikkingsvoorstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.128 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat arnesen bergkamp bestlander bijlow bozenik cisse dordrecht eeuw feyenoordopnummer hanegem jong kamerlid liberaal liberale liberalen linssen middelmaat nederland nederlanders paarden pratto ramesoe sandra slot til topspits willykment