Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord'-les op basisscholen

8 mei 2008 19:04 - Nieuwsbank

Verslaggever: K

Feyenoord heeft een lespakket in ontwikkeling voor basisscholen in de Afrikaanderwijk. Feyenoord ondersteunt op diverse manieren sociale projecten in deze wijk. Via het project 'lesbrieven' biedt Feyenoord in het kader van haar 100-jarig bestaan aan alle 7e en 8e groepen van de basisscholen uit de Afrikaanderwijk een lespakket aan. Dit pakket omvat drie lessen over de geschiedenis van Feyenoord, een bezoek aan de tentoonstelling 100 jaar Feyenoord in het Schielandshuis, een wandeling over het Feyenoordpad, een rondleiding door de Kuip en als klap op de vuurpijl een bezoek aan een thuiswedstrijd van het eerste elftal.

Alle vier de basisscholen hebben enthousiast gereageerd en gaan deelnemen aan het lespakket. De verschillende onderdelen worden in oktober van dit jaar uitgevoerd.

Meer op Nieuwsbank




Tags

basisscholen lespakket afrikaanderwijk les feyenoordpad jarig kader kuip lesbrieven pakket project schielandshuis tentoonstelling uitgevoerd vuurpijl wandeling wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda