Transparent
Inloggen
Sluiten

biek wint Feyenoord Pool 2007/2008

28 april 2008 09:46 - Feyenoord Pool

Verslaggever: B

And the winner is... biek!

Met een voorsprong van drie punten heeft biek de Feyenoord Pool 2007/2008 gewonnen. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van Feyenoord mogen noemen. Hij bleef 3.733 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van Feyenoord, dan kan je het best naar de mening van biek luisteren!

Het was tot op de laatste speeldag spannend, maar de bijna perfecte voorspelling van biek van de bekerfinale maakte het voor de concurrentie onmogelijk om hem nog in te halen. Op de tweede plek eindigden uiteindelijk vier man gelijk: astaring, wido, ger feyenoord en ernie.

Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de Feyenoord Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop.

Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiele wedstrijd: de wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal tegen PSV.

De winnaars van de VoVo-competities worden overigens pas na de play-offs in het zonnetje gezet, als alle VoVo-winnaars bekend zijn.

Meer op Feyenoord Pool
Tags

biek pool vovo astaring bekerfinale cruyff eer ernie feliciteren ger gokje postings speeldag vermelding voorspeller wido winner zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot slowakije vasquez ven willykment