Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord 4e op eigen jeugdtoernooi

10 juni 2001 16:19

Verslaggever: RvN

Feyenoord A1 is vierde geworden op het eigen internationale jeugdtoernooi in De Kuip. Feyenoord werd vandaag in de strijd om de 3e en 4e plaats met 1-2 verslagen door PSV. Feyenoord kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Driss El Akchaoui, maar de Eindhovenaren liepen via Van Boxel en Lubse uit naar de winst en schreven zo de derde plaats van het toernooi achter hun naam.

In de finale strijden Real Madrid en Am?rica Belo Horizonte voor de overwinning in het toernooi. Real Madrid hield gisteren via een 1-2 overwinning Feyenoord uit de finale. De satellietclub van Feyenoord versloeg PSV na strafschoppen.

Meer op




Tags

jeugdtoernooi madrid akchaoui belo boxel driss horizonte kuip lubse rica satellietclub schreven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.499 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda