Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD WINT KNVB-BEKER

27 april 2008 19:50

Feyenoord heeft de KNVB-beker gewonnen door een 2-0 zege op Roda JC. Landzaat en De Guzman waren de doelpuntenmakers voor Feyenoord in de finale. Het was de elfde keer dat Feyenoord de beker wist te winnen.

Ondanks dat Roda JC Feyenoord terugdrukte speelde Feyenoord eigenlijk het gehele duel een gewonnen wedstrijd. Dat kwam doordat Feyenoord zeer effectief met de kansen omging. Feyenoord kwam al na 8 minuten op 1-0. De Cler stuurde Bruins weg op links. Hij gaf Landzaat de kans de 1-0 binnen te schieten.

Na een offensief van Roda JC was het De Guzman die na een een-tweetje met Mols goed doorging en de bal onder doelman Castro door kon schieten.

Naarmate het duel vorderde werd de bekerzege van Feyenoord steeds zekerder en kon Feyenoord op haar gemak het duel uitspelen.

Beleef het liveverslag nog eens via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

knvb roda guzman landzaat bekerzege beleef bruins castro cler effectief gemak liveverslag mols naarmate offensief terugdrukte tweetje vorderde zekerder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda