Transparent
Inloggen
Sluiten

Dudek verlengt contract niet

29 februari 2000 12:06

Verslaggever: RvN

De Poolse keeper van Feyenoord heeft Feyenoord laten weten niet in te gaan op een aanbieding van de Rotterdamse club om zijn contract open te breken en te verlengen. Zijn huidige contract loopt tot 2002 en op basis van dat contract zou Feyenoord zo'n 14 miljoen kunnen vragen. Precies het bedrag dat Manchester United van plan is om te gaan bieden, zo meldden wij eerder.

De Pool heeft geirriteerd gereageerd richting de leiding van feyenoord vanwege het feit dat de club juist in deze fase van het seizoen naar buitenbracht de aanbieding gedaan te hebben. Dudek wil in deze fase met de CL en interlands voor de boeg vooral rust en zegt pas in mei te gaan nadenken over zijn toekomst.

Volgens geruchten zou het aangeboden contract onacceptabel zijn voor Dudek en dan met name vanwege de relatie tussen de hoogte van het aangeboden salaris en de gewenste transfersom die daar aan verbonden zou moeten worden.

Meer op




Tags

dudek boeg buitenbracht meldden pool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda