Transparent
Inloggen
Sluiten

Van marwijk: bitter dat we een punt tekort komen

20 april 2008 19:47

Bert van Marwijk noemde het bitter dat zijn ploeg uiteindelijk een punt tekort kwam voor een plaats bij de eerste vijf. "In de rust hadden we nog hoop omdat het bij FC Twente 0-0 was. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Het is heel bitter dat we uiteindelijk een punt te kort komen. Daarvoor moeten we op de eerste plaats zelf in de spiegel kijken."

"Mij zelf zit de wedstrijd tegen Sparta nog altijd dwars. We moeten ons nergens achter verschuilen, maar doordat onze groep niet zo breed was kregen we het wel steeds moeilijker. Kijk naar Luigi Bruins en Jonathan de Guzman, die vandaag beiden prima speelden, maar een tijdje niet op niveau zijn geweest. Zoiets heeft tijd nodig, maar uiteindelijk heeft het ons te veel punten gekost. Dat verwijt ik ook mezelf."




Tags

bitter marwijk bruins guzman jonathan luigi sparta twente verschuilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda