Transparent
Inloggen
Sluiten

Timmer zeer positief over keeperstrainer Lodewijks

18 april 2008 22:05

Verslaggever: K

In een interview in het Algemeen Dagblad reageerde henk Timmer zeer positief over de kwaliteiten van Patrick Lodewijks als keeperstrainer. "In het begin dacht ik ‘eerst maar eens kijken hoe dat straks gaat.’ Ik was toch degene die zijn plaats had ingenomen. We zijn beiden types die tot het gaatje gaan. Soms tot kotsens toe. Dan ging je op de training nóg een serie maken om elkaar te testen."

De samenwerking loopt beter dan hij had verwacht. "Patrick doet het fantastisch. Hij is echt een hele goede trainer. Niets ten nadele van Pim Doesburg. Met hem heb ik ook goed gewerkt, maar hij is nog uit de generatie dat je een terugspeelbal mocht oprapen. Patrick is meer een trainer voor de generatie van nu. Als ik jonger was en ik kon naar een andere club, dan nam ik hem mee."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

lodewijks timmer generatie doesburg gaatje jonger kotsens nadele oprapen terugspeelbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg