Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi tekent contract voor vijf seizoenen

16 april 2008 19:26 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Het nieuws was al uitgelekt in De telegraaf, maar vandaag maakte Feyenoord officieel bekend dat de trajnsfer van Karim El Ehmadi is rondgekomen. Hij zal een contract voor vijf seizoenen ondertekenen. Hij werd vandaag gepresenteerd tijdens een bijeenkomst met de deelnemers aan de Talent Pools I en II, het Feyenoord Investeringsfonds en de certificaathouders. "We zijn blij dat Karim voor ons gekozen heeft", aldus technisch directeur Peter Bosz. "Hij is een van de grootste talenten van Nederland. Karim is een zeer balvaste middenvelder die een team beter kan laten voetballen."

El Ahmadi: "De club is al sinds vorig jaar zomer heel intensief met mij bezig en dat zegt veel over het vertrouwen dat men in mij heeft. Dat was voor mij ontzettend belangrijk. Ik ben er dan ook heel blij mee dat het nu helemaal rond is. Ik zie Feyenoord echt als een stap hogerop, ook al gaat het dan sportief de laatste jaren wat minder. Feyenoord blijft een fantastische club én een topclub als je naar de geschiedenis kijkt, de supporters en de spelers die er rondlopen zoals Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ahmadi karim balvaste bijeenkomst bosz bronckhorst certificaathouders ehmadi hogerop investeringsfonds makaay nederland rondgekomen rondlopen telegraaf trajnsfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda