Transparent
Inloggen
Sluiten

'Akkoord over transfer El Ahmadi: 5 miljoen'

16 april 2008 07:05 - De Telegraaf

Verslaggever: K

De Telegraaf meldt dat Feyenoord een akkoord heeft bereikt met FC Twente over de transfer van El Ahmadi. Met de overgang zou een bedrag van rond de 5 miljoen euro zijn gemoeid. De middenvelder zelf kwam al veel eerder in hoofdlijnen tot een akkoord met Feyenoord.

El Ahmadi in De Telegraaf: "Het ziet er goed uit, maar voor mij is het pas echt definitief als alle handtekeningen onder het contract staan. Ik vind Feyenoord een mooie club. PSV en Ajax hadden ook belangstelling, maar ik heb naar mijn gevoel geluisterd. Ik had het meeste vertrouwen in Feyenoord en zie de transfer ook als een stap hogerop. Natuurlijk doet FC Twente het op dit moment beter en is het in Rotterdam sportief nog niet zo als het moet zijn. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Feyenoord snel weer aanhaakt bij de top."

"Gertjan Verbeek had een heel duidelijk en eerlijk verhaal. Het gesprek gaf me een goed gevoel. De Kuip is heel indrukwekkend. Aan de supporters en alles eromheen zie je dat Feyenoord écht een topclub is."

Meer op De Telegraaf




Tags

ahmadi telegraaf twente aanhaakt geluisterd gertjan handtekeningen hogerop hoofdlijnen kuip verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda