Transparent
Inloggen
Sluiten

De Guzman staat open voor topclubs in Spanje en Engeland

15 april 2008 19:20

Verslaggever: K

In het blad Sportweek laat Jonathan de Guzman weten dat hij openstaat voor topclubs in Spanje en Engeland. De afgelopen weken wordt er veel gesproken over interesse vanuit Engeland voor de middenvelder, volgens hem is er niets concreet.

”Mijn droomclubs zijn Barcelona en Arsenal. Tegen zulke clubs kun je eigenlijk geen nee zeggen, mochten ze zich voor je melden. Datzelfde geldt voor andere topclubs uit Engeland en Spanje. Voor eventuele interesse uit die hoek sta ik zeker open. En Feyenoord ook, zoals je de laatste tijd hebt gehoord."

"Ik heb nog met niemand gesproken. Niet met Feyenoord en ook niet met andere clubs. Er wordt wél veel over mij geschreven op internet; er zou interesse zijn van Arsenal en Chelsea. Die verhalen motiveren me, maar ik lees ze al twee jaar. Tot nu toe is er niks concreet. Het kan dan ook goed zijn dat ik na dit seizoen gewoon hier blijf, want ik heb het bij Feyenoord ontzettend naar mijn zin."

Meer op




Tags

engeland guzman arsenal barcelona blad chelsea droomclubs jonathan motiveren sportweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave