Teleurstellend 3-1 verlies in Tilburg

13 april 2008 16:24

Feyenoord is er weer niet in geslaagd een goed resultaat neer te zetten in een uitwedstrijd. In Tilburg werd met 3-1 verloren van Willem II na een 3-0 ruststand.

Feyenoord begon dramatisch door twee volledige misperen van doelman Ekramy. Tot twee keer toe zat hij bij een hoge bal mis, waardoor Demouge tot twee keer toe kon scoren en Feyenoord al na 20 minuten op een 2-0 achterstand zetten. Boutahar maakte nog voor rust de derde na een bal van achteruit.

Feyenoord viel in de tweede helft aan, maar toonde te weinig overtuiging om nog terug te kunnen komen in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd redde Bahia via een kopbal de eer. Verder vond het steeds de doelman van Willem II op zijn weg.