Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk twijfelt over het nemen van risico's met spelers

11 april 2008 21:02 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Op de persconferentie ging Van Marwijk uitgebreid in op zijn twijfel om al dan niet een risico te nemen met met name Landzaat. De vraag is of Van Marwijk hem kan sparen omdat ook Van Bronckhorst ontbreekt op het middenveld en met de blessures van Makaay en Timmer wel veel routine verloren gaat voor het elftal. "Ik moet er mijn gedachten over laten gaan. Het is verrekte lastig’, zei Van Marwijk dan ook. Winst is zondag noodzakelijk om mee te blijven strijden om het ticket in de Champions League play-offs. Maar dat is het volgende week ook, in de laatste competitiewedstrijd. En de week daarop is het al helemaal gewenst, aangezien dan de bekerfinale op het programma staat. Nu een risico nemen –en dan nog wel met een hamstringblessure- kan vervelende consequenties met zich mee brengen. ‘Ik wil de situatie op zaterdag in elk geval aankijken’, aldus de trainer.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

marwijk twijfelt bekerfinale bronckhorst landzaat makaay routine sparen timmer verrekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.687 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk nederland nhung nuri plasterk sahin sem slot steijn thu twente wieffer willykment yoda