Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelers te spreken over aanstelling Verbeek

8 april 2008 07:46

Verslaggever: K

In De Telegraaf reageerden de routiniers van Feyenoord positief op de aanstelling van Gertjan Verbeek. Van Bronckhorst: "Het is een beetje een rare situatie, omdat hij nu nog de trainer is van een van onze belangrijkste concurrenten. Dat was ook een beetje ongemakkelijk aan die ontmoeting. Ik ben positief over de keuze van de club. Verbeek heeft bij SC Heerenveen laten zien dat hij een elftal beter kan maken. Zijn aanpak spreekt me aan."

"Het is goed dat er nu duidelijkheid is gekomen, vooral ook met het oog op het versterken van het elftal voor volgend seizoen", vond Roy Makaay. De Cler: "Bij SC Heerenveen heeft hij laten zien dat zijn elftallen altijd aanvallend voetbal spelen en dat vind ik belangrijk."

Meer op




Tags

verbeek heerenveen bronckhorst cler gertjan makaay ongemakkelijk ontmoeting reageerden routiniers telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki