Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk vandaag wel tevreden

6 april 2008 17:43

Bert van Marwijk liet na afloop tevreden te zijn geweest over de prestatie van zijn elftal. Het was niet spectaculair, maar hij was vooral blij dat zijn ploeg de rust wist te bewaren ondanks de druk na de recente misstappen. "Het was belangrijk dat we deze wedstrijd zouden winnen. Al onze concurrenten hebben ook gewonnen, dus we blijven bij op deze manier."

"Na de 3-0 van Sahin was het bij wijze van spreken wachten op de vierde, de vijfde en zesde. Maar in plaats daarvan kwam Utrecht via een van richting veranderd schot op 3-1 en moeten we nog opletten dat we niet in de problemen komen."





Tags

marwijk misstappen sahin utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.507 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda