Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: trainingscomplex buiten de stad niet uitgesloten, maar geen uitgangspunt

4 april 2008 21:28 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Algemeen directeur Gudde gaat in het Algemeen Dagblad verder in op de onderzoeken naar een nieuwe locatie voor de trainingen van de selectie. De plannen voor een nieuw trainingscomplex lopen parallel met die voor een nieuw stadion, maar ook een tussenoplossing is niet uitgesloten. "Als clubleiding moeten wij de best mogelijke voorwaarden zien te scheppen voor de trainer en de spelers. Dat hoort bij topsport en we kijken nu naar de manier waarop dat het best zou kunnen. Binnen een paar maanden leg je geen heel nieuw complex aan, maar voor de korte termijn zou bijvoorbeeld Varkenoord een optie kunnen zijn. Zo zijn er wellicht nog andere mogelijkheden."

De nieuwe locatie voor trainingen moet ook meer privacy geven. Gudde begrijpt dat dat tot hevige reacties kan leiden. "Maar de meeste Engelse clubs zijn óók van het volk. En daar kom je helemaal niet bij het trainingsveld. Die complexen zijn hermetisch afgesloten en liggen vaak op grote afstand van de stad."

Volgens Gudde is het niet uitgesloten dat het een trainingscomplex buiten de stad wordt. "Maar dat is niet het uitgangspunt. Een nieuw trainingscomplex hangt nauw samen met de ontwikkelingen rondom het nieuwe stadion. Pas als daar een definitieve locatie voor is, zullen we kijken naar geschikte oefenvelden."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gudde locatie complexen hermetisch hevige oefenvelden parallel privacy scheppen varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki