Transparent
Inloggen
Sluiten

Rangers blijft Buffel op tribune houden vanwege vergoeding aan Feyenoord

3 april 2008 19:00

Verslaggever: K

Eind vorig jaar werd al gesuggereerd dat Buffel nauwelijks meer in actie zal komen voor Glasgow Rangers omdat hij voor de Schotse club nu 97 duels heeft gespeeld. Feyenoord had bij de transfer overeengekomen dat het nog een extra bedrag zou ontvangen, zodra hij 100 duels gespeeld heeft voor die club. Glasgow Rangers heeft een dergelijke voorwaarde vaker opgenomen in contracten en spelers daardoor ook op de tribune gehouden.

Inmiddels heeft Buffel nog geen minuut meer gespeeld. "De vergoeding die de Rangers aan Feyenoord moeten betalen, kan deels de reden zijn waarom ik niet speel", zegt de middenvelder in de Gazet van Antwerpen.

Buffel: "Ik denk wel dat Glasgow wil betalen voor mijn kwaliteiten als ze daar nood aan hebben. Maar dat is het net: een voetbalclub is een bedrijf. Als die geen extra investeringen hoeven te doen om goed te draaien, zullen ze die inspanning ook niet leveren."

Meer op




Tags

buffel rangers glasgow antwerpen gazet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda