Transparent
Inloggen
Sluiten

Oud-Feyenoordspelers lopen vrijdag eerste wandeling van het

1 april 2008 21:26

Verslaggever: K

De drie Rotterdamse deelgemeenten Feijenoord, Charlois en IJsselmonde hebben ter gelegenheid van het jubileum een prachtige wandelroute ‘Het Feyenoordpad’ ontwikkeld langs alle historische plekken die herinneren aan de rijke geschiedenis van de voetbalclub.

De wandeling geeft naast een historisch beeld ook een mooi beeld van het Rotterdam Zuid van nu: Overal wordt geïnvesteerd in verbetering van de wijken en vaak gebeurt dat door het creëren van sport- en recreatievoorzieningen. De wandeling staat beschreven in een rijk geïllustreerd boekje, geschreven door Jan Oudenaarden, dat de hoogtepunten uit de kleurrijke historie zeer informatief en zeer beeldend beschrijft.

Aanstaande vrijdag wordt in het Lokaal Cultureel Centrum ’t Klooster aan het Afrikaanderplein het eerste exemplaar van ‘Het Feyenoordpad’ aan het jubilerende Feyenoord overhandigd.

Vervolgens zal de eerste officiële wandeling in het kader van het Feyenoordpad langs een gedeelte van de route met oud-Feyenoord spelers en met leerlingen van de voetbalschool Afrikaanderwijk worden gelopen, onder leiding van de auteur Jan Oudenaarden.

Bekijk ook: De geschiedenis van Feyenoord met Google Earth

Meer op




Tags

wandeling feyenoordpad feyenoordspelers oudenaarden afrikaanderplein afrikaanderwijk auteur beeldend boekje charlois cultureel deelgemeenten earth exemplaar geillustreerd google historie historisch hoogtepunten ijsselmonde informatief jubilerende kader kleurrijke klooster leerlingen lokaal overhandigd recreatievoorzieningen route wandelroute wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki