Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijk verhuur van derde doelman Mulder

31 maart 2008 19:45

Verslaggever: K

Indien Erwin Mulder ook volgend seizoen nog derde doelman zou worden, dan staat hij op de nominatie om verhuurd te worden, om zo aan spelen toe te komen. Fc Dordrecht heeft in ieder geval al aangegeven belangstelling te hebben. Mulder daarover in De Gelderlander: "Als jonge keeper kun je veel leren in de eerste divisie. Een jaar uitgeleend worden past ook zeker in mijn toekomstplannen. Het ligt er aan of ik volgend seizoen als tweede of derde keeper van Feyenoord door het leven ga. Feyenoord heeft aangegeven dat, als ik achter Timmer en Ekramy derde keus ben, een verhuurperiode mogelijk is. Belangrijker vind ik het gesprek dat ik onlangs gehad heb met technisch manager Peter Bosz. Hij gaf daarin aan dat Feyenoord in mij de toekomstige nummer één zag. Dat is ook mijn droom; in een volle kuip het doel van Feyenoord verdedigen."

De Gelderlander

Meer op




Tags

mulder gelderlander bosz dordrecht ekramy erwin kuip nominatie timmer toekomstplannen uitgeleend verhuurperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda