Transparent
Inloggen
Sluiten

16-jarige Khwela maakt nu al zijn debuut op hoogste niveau

25 maart 2008 21:00 - SuperSport

Verslaggever: K

De Zuid-Afrikaanse aankopen van Feyenoord breken dit seizoen echt door bij hun club Supersport United. Kermit Erasmus maakte de laatste maanden al furore als 17-jarige met zijn debuut en zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau. Inmiddels zat hij ook al een keer bij het nationale elftal. Hij komt komende zomer naar Rotterdam.

Tegelijkertijd trok Feyenoord ook Philani 'Pule' Khwela aan. Hij mag vanwege zijn 16-jarige leeftijd echter pas in de zomer van 2009 naar Rotterdam komen om dan een driejarig contract te tekenen. Khwela maakte nog vroeger dan Erasmus zijn debuut. Afgelopen weekend deed hij dat al op 16-jarige leeftijd als invaller in het competitieduel tegen Free State Stars.

Meer: Super Sport

Meer op SuperSport




Tags

khwela erasmus free furore kermit philani pule stars state supersport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.476 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave