Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek twijfelt tussen Feyenoord en buitenland

24 maart 2008 23:09 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek laat in het Algemeen Dagblad doorschemeren te twijfelen tussen Feyenoord en een overstap naar het buitenland. "Dat ik nog niets kan zeggen over volgend seizoen ligt vooral aan mezelf," zei hij. Verbeek lichtte toe dat hij wel eens denkt aan een buitenlandse club. "En omdat de competities in Duitsland en Engeland nog niet beslist zijn, wil ik nog geen keuze maken. Want waar worden straks trainers ontslagen, waar komt een plekje vrij? Die landen liggen mij wel, denk ik. Als ik nu al ergens teken, gooi ik voor mezelf de deur dicht. En daar krijg ik dan misschien spijt van. Ik ben dus nog bezig met het maken van een keuze."

Toch acht Verbeek de kans groot dat hij in eigen land blijft. "Daar ligt wel mijn prioriteit. Ik vind het interessant om te discussiëren met spelers. Dat kan het beste in de eigen taal. Op die manier kan ik ze mentaal trainen. Ik kan bijvoorbeeld geen sociaal gesprek voeren met Henrique, die vandaag voor het eerst scoort. Ik heb daar altijd veel tijd in geïnvesteerd. Alves heeft hier vorig jaar 34 keer gescoord, niet alleen omdat hij goed was, ook omdat hij zich prettig voelde."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

verbeek twijfelt alves discussieren duitsland engeland gertjan henrique lichtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer