Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: onszelf verwijten dat we de kansen niet benutten

23 maart 2008 18:12

"Als ik kijk hoe we doelpunten hebben weggegeven en kansen misten, moeten we de nederlaag onszelf verwijten. We speelden een sterke tweede helft en hadden alle kansen op 2-3 en 2-4. Veelzeggend was dat Tim de Cler zowat uitgleed op de doellijn toen we allemaal dachten dat hij zou scoren", aldus Van Marwijk over de nederlaag.

"Het is bitter, want we waren op de goede weg. Vandaag hebben we grote fases gedomineerd, maar het resulteerde niet in de winst. Het is jammer dat we die week, met drie zeges in zes dagen, niet hebben kunnen doortrekken. Toch zie ik een stijgende lijn, ook op basis van wat ik vandaag heb gezien."
Tags

marwijk bitter cler doellijn gedomineerd resulteerde stijgende tim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.248 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons stengs veerman wieffer wijnaldum