Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onderuit in derby: 3-2

23 maart 2008 16:26

Na een goede reeks van Feyenoord de afgelopen weken verloor de ploeg weer teleurstellend. In de derby tegen Sparta werd op Spangen met 3-2 verloren. Dat was al ruim tien jaar niet meer gebeurd.

Sparta werkte hard en daar had Feyenoord het moeilijk mee. Ondanks de 0-1 van Lucius kon Feyenoord Sparta de wil niet opleggen. Pas na de 2-1 achterstand aan het begin van de tweede helft leek Feyenoord echt wakker te worden. De ploeg omsingelde Sparta en het leek een kwestie van tijd alvorens Feyenoord het duel zou omdraaien. Van Bronckhorst maakte de 2-2 en het was wachten op de 2-3. Die kwam ondanks de kansen niet meer. Het was in blessuretijd Emnes die via een slalom het duel verrassend alsnog in het voordeel van Sparta keerde.




Tags

sparta derby bronckhorst emnes kwestie lucius omsingelde opleggen slalom spangen wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda