Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging hoopt op huldiging op Coolsingel, Feyenoord wacht af

20 maart 2008 19:43 - Metro

Verslaggever: K

De Supportersvereniging Feyenoord hoopt dat er toch een huldiging op de Coolsingel kan plaatsvinden na een mogelijke bekerzege, ondanks dat dit bij de beker volgens de huidige richtlijnen niet gebeurt. Joop Verschuren van de Supportersvereniging: "Natuurlijk moet een eventuele bekerwinst op de Coolsingel gevierd worden. Maar we zijn ook nog in de race voor de titel." Ook het feit dat de club 100 jaar bestaat is een extra reden voor een groot volksfeest in de stad. Verschuuren snapt wel dat de gemeente voorzichtig is, nadat het bij de laatste huldiging tien jaar geleden mis ging. "Maar wij zullen er alles aan doen om dat te voorkomen. Bovendien is het een mooi afscheid voor burgemeester Opstelten."

Feyenoord zelf wacht op een eventuele uitnodiging van de gemeente. "We kennen de richtlijn wat betreft een huldiging op de Coolsingel. Bovendien gaan we ons eerst richten op het winnen van de beker." Mocht een huldiging op de Coolsingel niet mogelijk zijn, dan komt er sowieso een groot feest in het stadion.

Een woordvoerder van de gemeente liet weten dat een hulding bij een bekerzege niet gebruikelijk is, maar dat er met alle partijen in ieder geval overlegd gaat worden nu dit een issue is geworden.

Meer op Metro




Tags

coolsingel huldiging supportersvereniging gemeente bekerzege bekerwinst hulding joop opstelten richtlijn titel verschuren verschuuren volksfeest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda