Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje onder-19 verliest in Toulon

31 mei 2001 23:58

Verslaggever: RvN

In het Internationale Toernooi in het Franse Toulon is het Nederlands elftal voor spelers onder de 19 jaar in de halve-finale uitgeschakeld door hun leeftijdsgenoten uit Portugal, de ploeg verloor met 1-0 door een doelpunt van Martins in de 70ste minuut van de wedstrijd. Oranje zal nu om de 3de en 4de plaats spelen tegen de winnaar van het duel tussen Colombia en Frankrijk.

De ploeg van Ruud Krol bereikte de halve-finale door tweemaal 0-0 te spelen tegen Colombia en de Verenigde Staten en eenmaal een 2-1 overwinning op Italie. Voor Oranje is het toernooi in Toulon een voorbereiding op het Jeugd-WK in Argentinie dat in Juni gehouden zal worden.

Meer op




Tags

oranje toulon colombia argentinie frankrijk krol martins portugal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda