Transparent
Inloggen
Sluiten

Brandts: Feyenoord favoriet

17 maart 2008 19:13

Brandts vindt dat Feyenoord dinsdag de grote favoriet is, zo liet hij weten op NAC.nl. "Natuurlijk, qua individuele kwaliteit is Feyenoord gewoon beter. Ze beschikken louter over internationals of ex-internationals. Dat zegt voldoende. En dat ze de laatste weken niet in een grootse vorm staken, zegt niets over de wedstrijd van dinsdag. Feyenoord staat er tegen ons echt wel, let maar op."

De trainer vindt evenwel tegelijkertijd dat NAC niet hoeft op te kijken tegen Feyenoord. "Wij hebben ook een goeie ploeg, dat hebben we wel bewezen. We staan mooi vierde en we staan ook gewoon in de halve finale. Cadeautjes hebben we daarbij niet gekregen. We staan waar we staan en dat is verdiend. Een volle Kuip, een grote schare NAC-supporters, de met een halve finale gepaard gaande spanning, het zijn allemaal zaken die een rol spelen. Ik vind dat we vanaf de eerste seconde moeten laten zien dat we naar De Kuip zijn gekomen om er terug te keren, voor de finale. Daarvan moeten we de Feyenoorders, zowel op het veld als op de tribune, direct zien te overtuigen."




Tags

brandts nac kuip cadeautjes evenwel grootse schare staken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton eredivisie excelsior fildena geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool medication middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb