Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoords roept fans op vroeg te komen

17 maart 2008 19:09

Feyenoord adviseert supporters om dinsdagavond vroeg naar het stadion te komen. Verkeersdrukte op de ring van Rotterdam zorgde er bij de bekerwedstrijd tegen FC Zwolle voor dat mensen (te) laat bij de Kuip arriveerden. Omdat de wedstrijd tegen NAC Breda een wedstrijd met enig risico is zal tevens weer sprake zijn van verscherpte veiligheidsmaatregelen. Zo zal er weer intensief gecontroleerd worden op het bezit van een identiteitsbewijs, dit keer met name op de ‘gele sector’. Dit kan leiden tot enige vertraging bij binnenkomst.

Alle bezoekers worden dus dringend verzocht dat zij deze in bezit hebben. Supporters die niet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs lopen het risico op een sanctiemaatregel:
1e keer niet in bezit: vermaning
2e keer niet in bezit: officiële waarschuwing
3e keer niet in bezit: lokaal stadionverbod




Tags

arriveerden binnenkomst gecontroleerd identiteitsbewijs kuip legitimatiebewijs lokaal nac ring sanctiemaatregel stadionverbod veiligheidsmaatregelen verkeersdrukte vermaning verscherpte vertraging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda