Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi boos op FC Twente fans

16 maart 2008 23:39 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Tegenover het Algemeen Dagblad reageerde Karim El Ahmadi boos op de FC Twente fans. Hij voelde zich verraden. "Ik weet nu wat ik aan de supporters heb. Ik speelde inderdaad slecht, maar ik vind het laag van een deel van de supporters om zo te reageren. Ik had ze hoog zitten, nu een stuk minder. Ze hoeven me ook niet meer toe te zingen. Ook de reactie richting Wout Brama was respectloos. Hij speelt wel een goede wedstrijd, maakt één fout, en wordt vervolgens continue uitgefloten."

De middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdamse club zou inmiddels al een bod op hem hebben uitgebracht.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

ahmadi twente brama continue karim respectloos uitgefloten verraden wout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda